Departamentul Național de Informații (DNI)
8.38K subscribers
437 photos
29 videos
2 files
11.3K links
Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală.

Site oficial: https://www.dni.org.ro
Download Telegram
Suntem în anul 2024 și încă mai există persoane care cred că în Ucraina, susținută de SUA, UE și NATO, va învinge Rusia. Nu mai sunt așa de mulți oameni cum erau în 2022, când propaganda "Slava Ucraina" avea o putere uriașă. Este o chestiune de timp până când Ucraina va fi învinsă de Rusia.

În realitate, cei care vor fi învinși sunt SUA, UE și NATO. SUA au organizat lovitura de stat din Ucraina în 2013-2014 pentru a instala un președinte și guvern pro SUA, UE și NATO, cu scopul de a extinde NATO către Rusia. Se știa clar că extinderea NATO către Rusia va declanșa un conflict. În decembrie 2014, Ucraina a renunțat la neutralitate. Prin lovitura de stat din Ucraina, SUA au distrus neutralitatea Ucrainei.

Cum ar reacționa americanii daca rușii ar construi o singură baza militară în Mexic la granița cu SUA? Ar fi de acord? Răspunsul este nu. Criza rachetelor din Cuba este cel mai bun exemplu. Începând din 2014, SUA au construit în Ucraina, la granița cu Rusia, 12 baze secrete ale CIA.

Istoria ne arată că SUA au declanșat războaiele din Irak, Afganistan, Siria, Libia etc. și au organizat lovituri de stat în multe țări de pe planeta susținând dictatori care le-au susținut interesele.
Daca SUA ar fi trimis în Ucraina avioane F-35, rușii ar fi văzut astăzi la Moscova și avioane F-35, nu doar tancuri.
Astazi, Facebook nu mai cenzureaza postarile asa cum au facut in trecut. Au schimbat strategia. Atunci cand inteligenta artificiala care monitorizeaza postarile detecteaza postari despre conspiratii, postarile nu mai sunt cenzurate, dar acele postari sunt vazute de cateva persoane, chiar daca ai sute de mii de urmaritori.

Postarile despre istoria Romaniei, istoria lumii, mistere nu sunt cenzurate, asa ca ele sunt propulsate de Facebook pentru a fi vazute de un numar mare de persoane. Facebook nu mai sterge postarile despre conspiratii pentru ca oamenii se vor muta pe TikTok, Twitter si Telegram.
Hristos a Înviat!
Paște fericit!

Foto: Facebook
14 mai - ziua Israelului
Istoria Israelului

In timpul Mandatului britanic pentru Palestina, evreii sionisti au infiintat organizatiile teroriste Irgun, Stern si Haganah care au ucis palestinieni si britanici. Iata cateva exemple: Masacrul de la Deir Yassin, masacrul de la Tantura, atacul cu bomba de la hotelul regele David.

Organizatiile teroriste Irgun si Stern au fost conduse de Menachem Begin si Yitzhak Shamir, care au devenit premieri ai Israelului. Haganah a fost aripa armată a Agenției Evreiești pentru Palestina.

Ben Gurion a fost președintele agenției evreiești din 1935 până la înființarea statului israelian în 1948, jucând un rol crucial în activitățile Haganah. Mai târziu, Ben Gurion a devenit primul prim-ministru al Israelului. Dupa infiintarea statului Israel, aceste organizatii teroriste s-au transformat in Fortele de Aparare ale Israelului (IDF).

In 1954, Israelul a lansat atacuri teroriste asupra Egiptului (Afacerea Lavon). In 1950-1951, Israelul a lansat atacuri teroriste asupra Bagdadului. In 1956, Israelul a atacat Egiptul, declansand criza canalului Suez.

Razboiul de sase zile (1967) a fost declansat de atacul Israelului asupra Egiptului. In timpul razboiului de sase zile, Israelul a atacat nava americana USS Libery. Israelul a afirmat ca a fost o greseala. In realitate, a fost o intelegere secreta intre SUA si Israel, pentru ca SUA sa poata interveni in razboiul de sase zile.

In 1978, Israelul a atacat Libanul. Inca din 1976, Israelul a finantat militiile crestine din sudul Libanului pentru a lupta impotriva palestinienilor. Aceste militii crestine aveau sa formeze mai tarziu Armata Libanului de Sud. Israelul a incercat sa creeze un stat in interiorul in interiorul Libanului pe care sa-l controleze.

Războiul din Liban, din 1982, a început la 6 iunie 1982, când Israelul a invadat sudul Libanului. Masacrul de la Sabra si Shatila a fost comis de Fortele Libaneze, una dintre militiile create de Israel pentru a lupta impotriva palestinienilor din Liban.

In 2017, un fost Ministru israelian al Apararii, Moshe Ya'alon, a recunoscut public ca Israelul are un canal de comunicare cu o celula a ISIS din Inaltimile Golan si ca teroristii ISIS si-au cerut scuze dupa ce au atacat din greseala soldati ai Fortelor de Aparare Israeliene. Israelul s-a implicat in razboiul din Siria luptand impotriva Presedintelui Bashar al-Assad. In 2019, fostul general al armatei israeliene Gadi Eisenkot a recunoscut ca a trimis arme teroristilor din Siria.